MQi GT ER (70 km/h)
5 276 €

MQi GT ER (70 km/h)

5 276 €

Uusi Niu MQi GT -sähköskootterin 70 km/h -versio tarjoaa suorituskykyä ja nerokkaan akkujärjestelmän. Extend Range -malli paremmalla toimintasäteellä. 

Suorituskykyä ja tyylikkyyttä

Niun uutuusmalli vuodelle 2021 on varustettu kahdella suorituskykyisellä akulla. Se on sisarmalliaan MQi+:aa suurempi, tehokkaampi ja sen toimintamatka on pidempi. Tehokkaamman moottorin ja suuremman akkukapasiteetin ansiosta uutuuden kiihtyvyys ja suorituskyky on Niu-malliston paras, eikä sen silmiä hivelevä muotoilu  jätä ketään kylmäksi. Panasonic-akun 7 tunnin latausaika varmistaa, että olet joka päivä valmis uusiin seikkailuihin. MQi GT:ssä, kuten kaikissa muissakin Niu-malleissa, on vakiona Bosch-sähkömoottori ja skootterin seurantaan tarkoitettu Niu App -mobiilisovellus. MQi GT:n kaksi Lithium-ion-akkua ovat turvallisia ja kestäviä käytössä. 

  • Extend Range -malli
  • Toimintasäde: 110-130 km
  • Latausaika: 7 tuntia 
  • Jatkuva teho: 3000 W
  • Maksiminopeus: 70 km/h

Ketterästi kaupungissa

Urbaani kulkupeli edullisilla käyttökustannuksilla ja lähes huoltovapaalla tekniikalla. MQi GT on oivallinen kulkupeli päivittäisiin ajoihin. Ajelet päivän ja jätät skootterin yöksi latautumaan – aamulla sähköskootterisi on taas valmis päivän menoihin. MQi GT:n akut ovat kevyitä ja helposti siirrettäviä. Akut voi ladata ulkona suoraan skootterista tai akut voi ottaa mukaan sisätiloihin ladattavaksi. Tämä on erinomainen ominaisuus etenkin kaupungissa, kun latausmahdollisuutta ei välttämättä ole pysäköintialueen läheisyydessä. Yhden akun lataus tyhjästä täyteen kestää 3,5 tuntia, molempien lataus täyteen kestää 7 tuntia. MQi GT -skootteria voi käyttää kahdella akulla jolloin sen toimintasäde on paras mahdollinen, tai yhdellä akulla jolloin toinen voi olla latauksessa ja penkin alle vapautuu säilytystilaa. MQi GT on rekisteröity kahdelle, joten saat myös kaverisi kyytiin mukaan nauttimaan sähköisen menopelin ketterästä kyydistä. 

Helppokäyttöinen ajopeli

MQi GT:n suunnittelussa on panostettu skootterin käytön helppouteen. Älykäs mittaristo kertoo sinulle tärkeimmät tiedot yksinkertaisessa muodossa ja voit seurata siitä reaaliaikaisesti sähkömoposi vointia. Vakionopeudensäädin (Cruise control) on käytössäsi yhdellä napin painalluksella ja sinä voit keskittyä nauttimaan itse matkasta. Ajossa mukavuutta lisää myös matkustajan jalkatapit skootterin sivuilla. Skootterissa on myös koukku kassiasi varten ja USB-liitäntä esim. puhelimesi latausta varten. Parantaakseen turvallisuuttasi MQi GT hyödyntää 360 asteen LED-valojärjestelmää, jossa näkyvyytesi on taattu jokaiseen suuntaan. Ikoninen, pyöreä Halo-etuvalo antaa riittävästi valotehoa pimeäänkin vuodenaikaan. 

Helppokäyttöiset toiminnot

Helppokäyttöinen, selkeä ja moderni LCD-mittaristo tarjoaa perusajodatan lisäksi hyödyllistä tietoa akun tilasta. Valittavissa on kolme eri ajotilaa: voit valita maksimaalisen toimintasäteen, tehokkuuden tai näiden optimoidun yhdistelmän. 

Keskiössä turvallisuutesi 

Niu MQi GT:ssä on suuntavilkun palautusautomatiikka, joka kytkee vilkun pois päältä täyden käännöksen jälkeen. Näin et unohda koskaan vilkkua päälle, mikä parantaa turvallisuuttasi huomattavasti. Huonolla kelillä tai väliaikaisessa pysäköinnissä voit lisätä näkyvyyttäsi varoitusvaloilla. 

Varkailta suojattu

Niu MQi GT on hyvin suojattu varkauksien ja ilkivallan varalta. Skootteri on varustettu 6-suuntaisilla liikeantureilla ja GPS-paikantimella, jotka tunnistavat luvattoman liikuttelun ja käynnistysyritykset. Tämä varkaudenestojärjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeesi (Niu App) myös, jos skootterisi vaikka kaatuu. Voit myös aktivoida moottorin lukituksen, jos skootteriasi siirretään luvattomasti. 

Tämän Niu MQi GT -mallin ajaminen vaatii A1-ajokortin (kevytmoottoripyörä).


MQi GT ER - sähköskootteri 70 km/h

Ajokorttiluokka
A1
Maksimiteho
3 000 W
Huippunopeus
70 km/h
Toimintasäde
110-130 km
Akku
2 x Panasonic-lithium-akku, 42 Ah / 48 V, irroitettava
Latausaika, 100%
4.5 tuntia
Paino
115 kg
Pituus
1949 mm
Istuinkorkeus
816 mm
Istuin
2-paikkainen
Eturengas
90/90-14
Takarengas
110/80-14
Jarrut
Levyjarrut edessä ja takana
Etuvalot
LED
Takavalo
LED
Vuosimalli alkaen
0
Vuosimalli asti
0
Moottori
Bosch
Sulje
Sulje