UQi Pro – Pieni mutta pippurinen sähköskootteri

Niu-malliston on kevyin ja ketterin skootteri. Siinä on kaikki isommista Niu-malleista tutut tekniset ratkaisut kuten Boschin valmistama moottori, Panasonicin valmistama litium-akku ja skootterin seurantaan tarkoitettu Niu App -mobiilisovellus.

  • Toimintasäde: 30–40 km
  • Latausaika: 7 tuntia
  • Jatkuva teho: 800 W
  • Nopeus: 25/45 km/h*

*Niun ohjaustangosta voit muuttaa napilla laitteen maksiminopeuden 25 km/h (mode 1) tai 45 km/h (mode 2). 

Kaupunkiin suunniteltu sähköskootteri

Niu UQi on kaupunkiin suunniteltu sähkömopo, jonka suunnittelussa on otettu huomioon urbaanin liikkumisen haasteet. Kapea sähköskootteri mahtuu kulkemaan kapeistakin väleistä ja sen pienet yksityiskohdat tekevät liikkumisesta helppoa ja nautittavaa. UQi Prossa on ensimmäisenä skootterinamme avaimeton käynnistys, jonka avulla voit avata skootterin lukituksen jopa 50 metrin päästä. Kun olet valmis lähtöön, painat vain avaimen Niu-logoa ja olet valmis suuntaamaan päivän seikkailuihisi. 

Riisuttua muotoilua

Joskus pienillä yksityiskohdilla on suurin merkitys. UQi Pron persoonallinen ulkonäkö on saatu aikaan luopumalla perinteisestä ajattelutavasta, jossa runko pitää piilottaa muovikatteiden alle. Teräsrunko saa rohkeasti näkyä ja se luo tälle "nakuskootterille" rouhean ilmeen. 

Näy ja tule nähdyksi

UQi Pro on varustettu päiväajovaloilla ja 360 asteen LED-valojärjestelmällä, jotka tekevät UQi Pro:sta näkyvän muille tielläliikkujille. Persoonallinen Halo-etuvalo on tehokas ja antaa toki sähköskootterille myös yksilöllisen ilmeensä. 

Varkailta suojattu

Niu UQi Pro on hyvin suojattu varkauksien ja ilkivallan varalta. Sähköskootteri on varustettu 6-suuntaisilla liikeantureilla ja GPS-paikantimella, jotka tunnistavat luvattoman liikuttelun ja käynnistysyritykset. Tämä varkaudenestojärjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeesi (Niu App) myös, jos skootterisi vaikka kaatuu. Voit myös aktivoida moottorin lukituksen, jos skootteriasi siirretään luvattomasti. 

Mukaan matkalle?

Niu UQi Pro on kätevä, jos tarvitset ketterää kulkuvälinettä mukaasi matkalle. UQi Pro kulkee siististi pakettiauton tai asuntoauton kyydissä ilman riskiä bensa- tai öljysotkuista ja akku on helppo ladata tavallisesta pistokkeesta. UQi Pro painaa vain 58 kg ja on kevyt nostaa kyytiin. Täydellinen valinta siis vaikka liikkumavälineeksi leirintäalueelle. Toimintasäde riittää mukavasti päiväretkiin matkakohteesi ympäristössä. UQi Pro on rekisteröity yhdelle, mikäli tarvitset tilaa myös kyytiläiselle,  MQi+ -malli ovat oivallinen valinta. 


UQi Pro - sähköskootteri

Ajokorttiluokka
AM 120 (mopokortti)
Maksimiteho
1 500 W
Jatkuva teho
800 W
Vääntö
24 Nm
Huippunopeus
25/45 km/h (mode 1 / mode 2)
Toimintasäde
30-40 km
Akku
Panasonic/18650 - Lithium-akku, 21 Ah / 48 V
Latausaika, 100%
7 h
Paino
58 kg
Pituus
1 685 mm
Akseliväli
1 150
Istuinkorkeus
710 mm
Eturengas
65/95-12
Takarengas
65/95-12
Jarrut
Levyjarrut edessä ja takana
Etuvalot
LED Halo
Takavalo
Unibody
Moottori
Bosch
Sulje
Sulje