Tietoa sähköskoottereista

Niu - Sähköskootterien ykkönen

Niu on vuonna 2014 perustettu sähköskootterivalmistaja, jonka sähköskoottereita on myyty jo yli 1,5 miljoonaa kappaletta (syyskuuhun 2020 mennessä). Sähköisten skoottereiden aika on nyt – Liity seuraamme! 

Laadukas ja ekologinen

Niun tuotefilosofian pohjana on valmistaa ympäristöystävällisiä ja laadukkaita älytuotteita, joiden muotoilu on yksinkertaisen kaunista ja minimalistista. Niu luottaa tuotteissaan markkinoiden parhaisiin komponentteihin, kuten Panasonicin ja Even akkuteknologiaan ja Boschin moottoreihin.

Edullinen ja huoleton

Sähköskoottereiden käyttökustannukset ovat erittäin edulliset. Tuotteet ovat lähes huoltovapaita ja akun lataaminen täyteen maksaa vain noin 20 senttiä. Lisäksi sähköskootterilla ajaessa ei pakokaasun haju tartu vaatteisiin, eikä ole tarvetta käsitellä polttoaineita tai öljyjä.

Modernia teknologiaa

Kaikkiin Niu-malleihin on sisäänrakennettu mobiiliyhteys ja GPS-seuranta. Sähköskoottereita hallitaan ilmaisen mobiilisovelluksen avulla. Sovelluksella voi seurata, missä laite liikkuu, mikä sen akun varaustilanne ja toimintasäde on ja paljon muuta. 

Luotu kaupunkiin

Erilaiset ajotavat, tavat kiihdyttää ja energiankulutus – Kaikki vaikuttavat ajamiseemme. Niu on tehnyt perusteellista tutkimustyötä kehittäessään sähköskootterista kaupunkiolosuhteisiin mahdollisimman sopivan. Tutkimuksissa käytettiin 150 000 ajajaa ja ajodataa kertyi lähes miljardi kilometriä. Lopputuloksena on tuote, jonka jokainen yksityiskohta on luotu kaupunkiajoa silmälläpitäen. 

Tyylitietoisen valinta

Niu on voittanut maailmalla seitsemän suurta design-palkintoa: Red Dot, iF, Good Design, IDEA, Red Star, DFA ja Golden Pin. 

Niu - Design Awards - PalkinnotVideot

Kuvagalleria

Sulje
Sulje