Esittely


KQi2 Pro – Trendikäs ja turvallinen sähköpotkulauta

Uutuutena Niu-mallistoon tulleet KQi-sähköpotkulaudat ovat sekä tyylikkäitä että trendikkäitä. Niun sähköpotkulautoja saa poikkeuksellisesti eri värisinä ja ne poikkeavat muutenkin muotoilultaan massasta. KQi2-mallin astinlaudan kuosi on helposti itse vaihdettavissa. Tyylikkäällä KQi2:lla leijut pidemmätkin siirtymät nopeasti, ketterästi ja turvallisesti. Kuten muutkin Niu-mallit, myös KQi2 on varustettu älykkäällä teknologialla.

 • Lukkiutumaton EBS-moottorijarrutus 
 • Minimalistinen design, johdotukset piilossa rungon sisällä
 • Vaihdettava astinlaudan kuosi
 • Toimintamatka 40 km*
 • Latausaika 7 h
 • Maksimiteho 600 W, jatkuva teho 300 W 
 • Huippunopeus 25 km/h
 • Kuljettajan maksimipaino: 100 kg
 • Kokoontaitettava ja kannettava
 • Taittomekanismi: 2 step easy folding
 • Leveät 10” ilmatäytteiset tubeless-renkaat
 • Leveä etureunasta ylös nouseva yhtenäinen astinlauta
 • Leveä ohjaustanko
 • Tehokas led-ajovalo ja jarruvalo takana
 • Niu App -mobiilisovellus Bluetooth-yhteydellä.
 • Sähköinen lukitus
 • Ajotilat: 4 eri asetusta: E-Save/Sport/Custom/jalankulkija
 • Niu-sähköpotkulautoihin on saatavissa kaikki tarvittavat varaosat
 • Lika-, pöly- ja roisketiivis  (IP54)

Katso Niu-sähköpotkulautojen vertailu

Niu KQi2 - dekkigrafiikat

Keskiössä turvallisuutesi

Niu on KQi2-mallin suunnittelussa panostanut sähköpotkulautojen turvallisuuteen. KQi2 Pro -mallissa on tehokas rumpujarru edessä, takarenkaassa on itse säädettävissä oleva lukkiutumaton EBS-moottorijarrutus, joka toimii myös energian talteenottajana. KQi-malleihin on lisätty tehokas LED-ajovalo eteen ja poikkeuksellisesti näille ajoneuvoille jarruvalo taakse. Siinä on myös integroitu soittokello ja heijastimet eri suuntiin. Kännykkäsovelluksen kautta pääset muuttamaan potkulaudan ajoasetuksia, kuten huippunopeutta, moottorijarrutuksen tehoa ja paljon muuta. 

KQi2-mallissa on kilpailijoitaan 30 % leveämmät renkaat, joiden suurempi ilmatila lisää myös ajomukavuutta. Siinä on kustomoitavissa oleva poikkeuksellisesti muotoilu jämäkkä ja leveä astinlauta. Leveä astinlauta vakauttaa kulkua ja lisää ajomukavuutta. Niun ohjaustanko on kilpailijoitaan 25 % leveämpi ja sen ohjauskulma on taivutettu 75 astetta taaksepäin. Nämä molemmat seikat vakauttavat ajoa, rauhoittavat ohjausta ja parantavat tasapainoa. KQi2-mallin ohjaustanko on tavanomaista korkeampi ja soveltuu siten myös pidemmille kuskeille.

Lue täältä ohjeet turvalliseen ajoon

Älykästä teknologiaa

Niun pitkän toimintasäteen takaa Lithium-ion-akkuteknologia ja sähköpotkulaudoille poikkeuksellinen 48 V -järjestelmä.  Niu App -mobiilisovelluksella olet yhteydessä laitteeseen. Näppärällä puhelinpidikkeellä (lisävaruste) saat puhelimestasi toisen näytön potkulautaan. Sovelluksesta näet tärkeitä tietoja laitteestasi, kuten nopeuden, akun varauksen, kuljetun matkan ja myös statistiikkaa laitteella kuljetuista matkoista. Sovelluksen avulla hallitset myös potkulaudan eri ajoasetuksia. Voit käyttää jotain 3:sta valmiiksi ohjelmoidusta nopeusasetuksesta tai luoda itse kustomoidut juuri sinulle sopivat asetukset. Sovelluksella voit myös lukita laitteesi, jolloin varashälytin aktivoituu ja laitteen takarengas lukkiutuu. Energian talteenoton ansiosta voit saada parannettua akun kapasiteettia jopa 4 % moottorijarrutuksen yhteydessä. Sovelluksella voit myös säätää moottorijarrutuksen tehon itsellesi sopivaksi.

Lue lisää Niu-mobiilisovelluksesta

Trendikäs ja erilainen

KQi2-mallin jämäkän astinlaudan kuosi on itse vaihdettavissa. Yhtenäinen, leveä astinlauta on myös muotoiltu poikkeuksellisesti etureunasta ylösnousevaksi. Tämä lisää laitteen jäykkyyttä ja sen ansiosta mukavan ajoasennon löytäminen on helppoa. KQi2 Pro -sähköpotkulautaa saa kahtena eri värinä ja kustomoitavia kuoseja on useita – Niu:lla erotut harmaasta massasta. Niu on myös tuonut laitteeseen skootterimallistostaan tutun ikonisen Halo LED -ajovalon ja tyylikkään pienen ”tuulilasin”. Pikalukituksella saat ohjauspalkin taitettua kasaan ja käännettyä takareunan pikakiinnitykseen jolloin ohjauspalkki toimii kantokahvana. Kätevä ominaisuus, kun haluat ottaa laitteesi mukaan vaikka julkiseen kulkuvälineeseen.

Kaikilla Niu-sähköpotkulaudoilla on IP54-luokitus (lika-, pöly- ja roisketiivis). 

Löydä lähin jälleenmyyjä

Lue ostajan opas

* Toimintamatka testataan 75 kg painavalla kuljettajalla. Testissä ajetaan tasaisella nopeudella 15 km/h 25 °C:n lämpötilassa tasaisella tiellä. Testiajon alussa akku on täysi. (Akulla saavutettavaan toimintamatkaan vaikuttavia tekijöitä ovat nopeus, käynnistysten ja sammutusten määrä, liike-energian talteenoton asetus, kuljettajan paino sekä ympäristön lämpötila.)

KQi2 Pro -sähköpotkulauta, harmaa

Maksimiteho
600 W
Jatkuva teho
300 W
Huippunopeus
25 km/h
Toimintasäde
40+ km
Akku
Lithium-akku 48 V 365 Wh
Latausaika, 100%
7 tuntia
Paino
18,4 kg
Pituus
1 147 mm
Eturengas
10 x 2,3”, ilmatäytteinen, tubeless
Takarengas
10 x 2,3”, ilmatäytteinen, tubeless
Jarrut
Rumpujarru edessä + EBS
Ohjaustanko
520 mm leveä
Etuvalot
LED Halo
Korkeus
1 220 mm
Sulje
Sulje