Niu App - Sähköpotkulautojen mobiilisovellus

Ota sähköpotkulaudastasi kaikki irti

Niu KQi3-Pro sahkopotkulauta app 014

Niu KQi3 -sähköpotkulautaan voit ladata ilmaiseksi vallankumouksellisen mobiilisovelluksen (iOS ja Android). Mobiilisovelluksella yhdistät potkulautasi näppärästi Bluetooth-yhteydellä puhelimeesi, jolloin saat käyttöösi paljon lisäominaisuuksia, joita ei muihin sähköpotkulautoihin ole saatavilla. Niu App -mobiilisovelluksella pääset tarkastelemaan ajettujen matkojen statistiikkaa, voit tarkistaa akun varaustilan ja tarkistaa jäljellä olevan toimintamatkan. Ladatessa potkulautasi akkua voit mobiilisovelluksesta tarkistaa jäljellä olevan latausajan. 

Niu KQi3 -sähköpotkulautaan on saatavissa lisävarusteena puhelinteline. Puhelintelineellä teet näppärästi puhelimestasi lisänäytön potkulaudallesi. Ajon aikana näet puhelimesi näytöstä karttapohjalta missä liikut, mikä on nopeutesi, akun varaustason, jäljellä olevan toimintamatkan, kuljetun matkan ja jopa keskinopeutesi ja noustavan mäen nousukulman. Jos haluat piipahtaa ajon aikana vaikka kaupassa, voit mobiilisovelluksella lukita sähköpotkulautasi takarenkaan ja aktivoida varashälyttimen.

Mobiilisovelluksella pääset myös kustomoimaan portaattomasti sähköpotkulautasi huippunopeutta, voit jopa säätää moottorijarrutuksen/ energian talteenoton tasoa omien mieltymystesi mukaan. Säätämällä moottorijarrutuksen täysille toimii moottori tehokkaana lukkiutumattomana jarruna samalla, kun se palauttaa liike-energiaa akkuun. Säätämällä moottorijarrutuksen pois, rullaa potkulautasi ilman kaasua vapaasti. 

Katso Niu KQi3 -sähköpotkulaudat

Sulje
Sulje