Sähköskootterit

Valitse tästä sähköskootterisi

Niu-mallistoon kuuluu viisi sähköskootterimallia: U Pro, M+ Sport, M+ Lite, N Sport ja NGT. Kaikissa malleissa on laadukas ja kestävä Bosch-moottori ja sisäänrakennettu mobiiliyhteys, joka mahdollistaa sähköskootterin reaaliaikaisen seurannan Niu-mobiilisovelluksen avulla.

Pienin ja kevyin mallimme U Pro on helppo käsiteltävä ja täydellinen vaikkapa työ- tai koulumatkojen kulkemiseen kaupungissa. Tyylitietoinen valitsee M+ -mallin, joka on kahminut maailmalla muotoilupalkintojakin. M+ -mallista on saatavilla kaksi versiota: M+ Sport ja M+ Lite. M+ Sport -mallissa akku on Panasonicin valmistama ja toimintasädettä on jopa 100 km. M + Lite -mallissa on kevyempi Eve-akku ja toimintasädettä on 60–75 km. N Sport -malli on sopiva valinta silloin, jos kuljetat enemmän tavaroita mukanasi. Tässä mallissa on kätevä säilytystila satulan alla ja skootterin suunnittelussa on panostettu erityisesti ajoergonomiaan. Vauhdikkain sähköskootterimme on kaksiakkuinen lippulaivamalli NGT, joka kulkee jopa 70 km/h ja toimintasädettä on 140 km. 

Niu NGT -malli on ajettavissa A1-ajokortilla (kevytmoottoripyörä). Muut Niu-mallit ovat sähkömopoja, eli niiden ajamiseen vaaditaan mopokortti (vuoden 1985 jälkeen syntyneiltä). 

Sulje
Sulje