Sähköskootterin valinta

Valitse omaan käyttötarkoitukseesi sopiva Niu-sähköskootterimalli.

Sahkoskootteri tyomatkalle - Niu N Sport

Kuljetko töihin tai kouluun?

Niu-sähköskootteri on kätevä ja ekologinen valinta päivittäisten matkojen kulkemiseen. Sähköskootterilla ajaminen on mukavaa ja pidemmälläkään matkalla ei tarvitse hikoilla, kuten vaikka polkupyörällä kulkiessa. Ajaminen on edullista: akun lataaminen täyteen maksaa vain noin 20 senttiä. Akun lataat helposti tavallisesta pistorasiasta joko kiinni skootterissa tai irrallaan sisätiloissa. Pysäköintipaikan löydät helposti, sillä voit pysäköidä skootterisi kuten polkupyörän (mopomallit). Kaupunkialueilla et juutu liikenneruuhkiin, joten parhaimmillaan matkasi taittuu nopeammin kuin henkilöautolla. Ja mikä parasta: Olet vapaa muiden aikatauluista.  

Jos kaipaat pitkää toimintasädettä, tutustu MQi-malleihin

Sahkoskootterilla kouluun - Niu M+

Harrastuksiin ja kavereille?

Niu sopii erinomaisesti perheen nuorisolle kulkupeliksi. Sähköskootteri on polttomoottorikäyttöisiä mopoja helppokäyttöisempi ja huoltovapaampi. Sähkömoottorissa ei ole kuluvia osia, eikä esimerkiksi öljynvaihdoille ole tarvetta. Käytännössä ainoat huoltoa vaativat osat ovat renkaat ja jarrut. Niissä sinua auttaa Niu-huolto. 

Mikäli tarvitset kuljetuskapasitettia vaikkapa harrastusvälineillesi, tutustu Niu NQi -malleihin. Niissä akku sijaitsee jalkatilassa ja satulan alla on kätevä 18,9 litran säilytystila. Tarvittaessa lisää kuljetuskapasiteettia saat hankkimalla skootteriisi sopivan takalaukun

Sahkoskootteri matkailuautossa - Niu U Pro

Mukaan matkalle?

Niu-sähköskootteri on erityisen kätevä, jos tarvitset ketterää kulkuvälinettä mukaasi matkalle. Sähköskootteri kulkee siististi pakettiauton tai asuntoauton kyydissä ilman riskiä bensa- tai öljysotkuista ja akut on helppo ladata tavallisesta pistokkeesta. 

Täydellinen valinta siis vaikka liikkumavälineeksi leirintäalueelle. Toimintasäde riittää mukavasti päiväretkiin matkakohteesi ympäristössä. Esimerkiksi kevyin Niu-malli UQi Pro painaa vain 58 kg ja on kevyt nostaa kyytiin. Mikäli tarvitset tilaa myös kyytiläiselle, MQi+ -malli ovat oivallinen valinta. 

Sahkoskootteri auton tilalle - Niu NGT

Sähköskootteri auton tilalle?

Erittäin ekologinen ajatus! Jo nyt Keski-Euroopassa moni hankkii auton sijaan näppärän sähköskootterin. Sähköskootterin käytön edullisuus, vähäinen huoltotarve ja ajamisen helppous saa monet unohtamaan kalliin ja kömpelön henkilöauton. Kaksipyöräisten myötä ruuhkat vähenevät ja kaupunkien saastekuormitus vähenee. 

Niun mallistosta löydät sähkömopomallit (maksiminopeus 45 km/h) UQi GTUQi Pro, MQi+ Sport, MQi GT ja NQi Sport. Mikäli tarvitset päivittäiseen ajoosi enemmän vauhtia, tutustu isompiin A1-skootterimalleihimme, jotka kulkevat jopa 70-100 km/h. 

Katso mallisto

Löydä lähin jälleenmyyjä

Sulje
Sulje