UQi GT – Koko kaupunki hallussasi

Kevyen ja ketterän Niu UQi -malliston on uusi sähköskootteri pidemmällä toimintasäteellä ja isommalla rengaskoolla UQi GT:ssä on kaikki isommista Niu-malleista tutut tekniset ratkaisut kuten korkealaatuinen moottori, laadukas Li-ion-akku ja skootterin seurantaan tarkoitettu Niu App -mobiilisovellus.

  • Standard range -malli
  • Toimintasäde: 55-75 km
  • Latausaika: 7 tuntia
  • Jatkuva teho: 1500 W
  • Nopeus: 25/45 km/h*
  • Rekisteröity kahdelle

*Niun ohjaustangosta voit muuttaa napilla laitteen maksiminopeuden 25 km/h (mode 1) tai 45 km/h (mode 2). 

Kaupunkiin suunniteltu sähköskootteri

Niu UQi on kaupunkiin suunniteltu sähkömopo, jonka suunnittelussa on otettu huomioon urbaanin liikkumisen haasteet. Kapea sähköskootteri mahtuu kulkemaan kapeistakin väleistä ja sen pienet yksityiskohdat tekevät liikkumisesta helppoa ja nautittavaa. UQi GT -mallissa on avaimeton käynnistys, jonka avulla voit avata skootterin lukituksen jopa 50 metrin päästä. Kun olet valmis lähtöön, painat vain avaimen Niu-logoa ja olet valmis suuntaamaan päivän seikkailuihisi. 

Riisuttua muotoilua

Joskus pienillä yksityiskohdilla on suurin merkitys. UQi GT:n persoonallinen ulkonäkö on saatu aikaan luopumalla perinteisestä ajattelutavasta, jossa runko pitää piilottaa muovikatteiden alle. Teräsrunko saa rohkeasti näkyä ja se luo tälle "nakuskootterille" rouhean ilmeen. 

Näy ja tule nähdyksi

UQi-mallit on varustettu päiväajovaloilla ja 360 asteen LED-valojärjestelmällä, jotka tekevät skootterista näkyvän muille tielläliikkujille. Persoonallinen Halo-etuvalo on tehokas ja antaa toki sähköskootterille myös yksilöllisen ilmeensä. 

Varkailta suojattu

Niu UQi GT on hyvin suojattu varkauksien ja ilkivallan varalta. Sähköskootteri on varustettu 6-suuntaisilla liikeantureilla ja GPS-paikantimella, jotka tunnistavat luvattoman liikuttelun ja käynnistysyritykset. Tämä varkaudenestojärjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeesi (Niu App) myös, jos skootterisi vaikka kaatuu. Voit myös aktivoida moottorin lukituksen, jos skootteriasi siirretään luvattomasti. 

Mukaan matkalle?

Niu UQi GT on kätevä, jos tarvitset ketterää kulkuvälinettä mukaasi matkalle. UQi GT kulkee siististi pakettiauton tai asuntoauton kyydissä ilman riskiä bensa- tai öljysotkuista ja akku on helppo ladata tavallisesta pistokkeesta. UQi GT painaa vain 75 kg ja on kevyt nostaa kyytiin. Täydellinen valinta siis vaikka liikkumavälineeksi leirintäalueelle. Toimintasäde riittää mukavasti päiväretkiin matkakohteesi ympäristössä. UQi GT on rekisteröity kahdelle.

UQi GT SR - sähköskootteri

Ajokorttiluokka
AM 120 (mopokortti)
Jatkuva teho
1 500 W
Vääntö
24 Nm
Huippunopeus
25/45 km/h (mode 1 / mode 2)
Toimintasäde
55-75 km
Akku
Li-ion-akku, 31 Ah / 48 V
Latausaika, 100%
7 h
Paino
75 kg
Pituus
1 910 mm
Istuinkorkeus
840 mm
Istuin
2-paikkainen
Eturengas
90/90-14
Takarengas
100/80-14
Jarrut
Levyjarrut edessä ja takana
Etuvalot
LED Halo
Takavalo
Unibody
Moottori
Niu
Sulje
Sulje