KQi3 Max
1 099 €

KQi3 Max

1 099 €
HUIPPU-UUTUUS 2023!

Niu-sähköpotkulautamalliston lippulaiva täynnä modernia teknologiaa. Tehokkaat levyjarrut edessä ja takana, lisäksi lukkiutumaton EBS-moottorijarrutus takana.

KQi3 Max – suorituskykyinen ja trendikäs sähköpotkulauta

Ylivoimaisesta laadustaan tunnettu Niu-sähköpotkulautamallisto on täydentynyt KQi3 Max -uutuudella. KQi3 Maxissa on muiden Niu-mallien lailla poikkeuksellisen jämäkkä rakenne ja massasta poikkeava muotoilu. KQi3 Max on suunniteltu kookkaammille kuskeille: moottorissa on enemmän tehoa, sen akkukapasiteetti on suurempi ja kuljettajan maksimipaino saa olla jopa 120 kg. KQi3 Max -mallissa on myös itsepaikkautuvat, leveät tubeless-renkaat.

Tyylikkäällä ja suorituskykyisellä KQi3 Max -sähköpotkulaudalla leijut pidemmätkin siirtymät nopeasti, ketterästi ja turvallisesti. Kuten muutkin Niu-mallit, on myös KQi3 Max varustettu älykkäällä teknologialla ja laadun takaavalla ylivoimaisella 2 vuoden takuulla.

 • Tehokkaat ja turvalliset levyjarrut edessä ja takana, lisäksi lukkiutumaton EBS-moottorijarrutus takana
 • Toimintamatka: 65 km*
 • Latausaika: 8 h
 • Maksimiteho: 900 W, jatkuva teho: 450 W
 • Huippunopeus: 25 km/h
 • Kuljettajan maksimipaino: 120 kg
 • Kokoontaitettava ja kannettava
 • Taittomekanismi: 2 step easy folding
 • Lika-, pöly- ja roisketiivis (IP54)
 • Leveät, itsepaikkautuvat tubeless-renkaat
 • Leveä etu- ja takareunasta ylös nouseva yhtenäinen astinlauta
 • Leveä ohjaustanko
 • Tehokas led-ajovalo ja jarruvalo takana
 • Niu App -mobiilisovellus Bluetooth-yhteydellä.
 • Sähköinen lukitus
 • Ajotilat: 4 eri asetusta: E-Save/Sport/Custom/Jalankulkija
 • Niu-sähköpotkulautoihin on saatavissa kaikki tarvittavat varaosat
Niu-Kqi3-MAX-Electric-Kick-Scooter-12

Katso Niu-sähköpotkulautojen vertailu

Keskiössä turvallisuutesi

Niu on KQi3-mallin suunnittelussa panostanut sähköpotkulautojen turvallisuuteen. Tehokkaat levyjarrut edessä ja takana on poikkeuksellista sähköpotkulaudoille. Levyjarrujen lisäksi takarenkaassa on lukkiutumaton EBS-moottorijarrutus, joka samalla toimii myös energian talteenottajana. KQi3-malleihin on lisätty tehokas LED-ajovalo eteen ja poikkeuksellisesti näille ajoneuvoille jarruvalo taakse, siinä on myös integroitu soittokello ja heijastimia joka suuntaan. Kännykkäsovelluksen kautta pääset muuttamaan potkulaudan ajoasetuksia kuten huippunopeutta.  

KQi3-mallissa on kilpailijoitaan 30 % leveämmät renkaat, joiden suurempi ilmatila lisää myös ajomukavuutta. Sen poikkeuksellisesti muotoilu jämäkkä ja suuri astinlauta on 13 % leveämpi kun kilpailijoilla. Leveä astinlauta vakauttaa kulkua ja lisää ajomukavuutta. Niun ohjaustanko on kilpailijoitaan 25 % leveämpi ja sen ohjauskulma on taivutettu 75 astetta taaksepäin. Nämä molemmat seikat vakauttavat ajoa, rauhoittavat ohjausta ja parantavat tasapainoa. KQi3-mallin ohjaustanko on tavanomaista korkeampi ja soveltuu siten myös pidemmille kuskeille. 

Lue täältä ohjeet turvalliseen ajoon

Niu-Kqi3-MAX-Electric-Kick-Scooter-07

Älykästä teknologiaa

Niun pitkän toimintasäteen takaa Lithium-ion-akkuteknologia ja sähköpotkulaudoille poikkeuksellinen 48 V -järjestelmä. Niu App -mobiilisovelluksella olet yhteydessä laitteeseen. Näppärällä puhelinpidikkeellä (lisävaruste) saat puhelimestasi toisen näytön potkulautaan. Sovelluksesta näet tärkeitä tietoja laitteestasi, kuten nopeuden, akun varauksen, kuljetun matkan ja myös statistiikkaa laitteella kuljetuista matkoista. Sovelluksen avulla hallitset myös potkulaudan eri ajoasetuksia. Voit käyttää jotain 3:sta valmiiksi ohjelmoidusta nopeusasetuksesta tai luoda itse kustomoidut juuri sinulle sopivat asetukset. Sovelluksella voit myös lukita laitteesi, jolloin varashälytin aktivoituu ja laitteen takarengas lukkiutuu. Energian talteenoton ansiosta voit saada parannettua akun kapasiteettia jopa 4 % moottorijarrutuksen yhteydessä.

Lue lisää Niu-mobiilisovelluksesta

Trendikäs ja erilainen

Niun astinlaudassa on poikkeuksellinen U-muotoilu. Tämä lisää laitteen jäykkyyttä ja sen ansiosta voit jalalla nojata myös takarenkaan yllä. KQi3-sähköpotkulautaa saa myös viidessä eri värissä, Niu:lla erotut harmaasta massasta. Niu on myös tuonut laitteeseen skootterimallistostaan tutun ikonisen halo-led ajovalon ja tyylikkään pienen ”tuulilasin”. Pikalukituksella saat ohjauspalkin taitettua kasaan ja käännettyä astinlaudan takareunan pikakiinnitykseen jolloin ohjauspalkki toimii kantokahvana. Kätevä ominaisuus kun haluat ottaa laitteesi mukaan esim julkiseen kulkuvälineeseen.

Kaikilla Niu-sähköpotkulaudoilla on IP54-luokitus (lika-, pöly- ja roisketiivis). 


Löydä lähin jälleenmyyjä

Lue ostajan opas

* Toimintamatka testataan 75 kg painavalla kuljettajalla. Testissä ajetaan tasaisella nopeudella 15 km/h 25 °C:n lämpötilassa tasaisella tiellä. Testiajon alussa akku on täysi. (Akulla saavutettavaan toimintamatkaan vaikuttavia tekijöitä ovat nopeus, käynnistysten ja sammutusten määrä, liike-energian talteenoton asetus, kuljettajan paino sekä ympäristön lämpötila.)

KQi3 Max -sähköpotkulauta, musta

Maksimiteho
900 W
Jatkuva teho
450 W
Huippunopeus
25 km/h
Toimintasäde
65 km
Akku
Lithium-akku 48 V 608 Wh
Latausaika, 100%
8 tuntia
Paino
21,1 kg
Pituus
1 130 mm
Eturengas
9,5 x 2,5”, ilmatäytteinen, tubeless, itsepaikkautuva
Takarengas
9,5 x 2,5”, ilmatäytteinen, tubeless, itsepaikkautuva
Jarrut
Levyjarrut edessä ja takana + EBS
Ohjaustanko
541,5 mm leveä
Etuvalot
LED Halo
Leveys
170 mm
Korkeus
1202 mm
Sulje
Sulje