MQi+ Sport SR
2 690 €

MQi+ Sport SR

2 690 €

M+ malliston kevyempi versio, jossa vakiona Boschin moottori ja sähköskootterin seurantaan tarkoitettu mobiilisovellus. Ketterä vaihtoehto kaupunkiliikenteeseen.

Kevyt ja ketterä sähköskootteri päivittäiseen ajoon

MQi+ malliston kevyempi versio Eve-akulla. 6 tunnin latausaika varmistaa, että olet joka päivä valmis uusiin seikkailuihin. MQi+ Sport SR:ssa, kuten kaikissa muissakin Niu-malleissa, on vakiona Boschin moottori ja skootterin seurantaan tarkoitettu Niu App -mobiilisovellus

  • Toimintasäde: 60-75 km
  • Latausaika: 6 tuntia
  • Jatkuva teho: 1200 W
  • Nopeus: 25/45 km/h*
  • Rekisteröity kahdelle
  • Ajettavissa mopokortilla

*Niun ohjaustangosta voit muuttaa napilla laitteen maksiminopeuden 25 km/h (mode 1) tai 45 km/h (mode 2). 

Ketterästi kaupungissa

Urbaani kulkupeli edullisilla käyttökustannuksilla ja lähes huoltovapaalla tekniikalla. MQi+ Sport SR on oivallinen kulkupeli päivittäisiin ajoihin. Ajelet päivän ja jätät akun yöksi latautumaan – ja aamulla skootterisi on taas valmis päivän menoihin. MQi+ Sport SR Eve-akku on kevyt ja helposti siirrettävä. Sen voi ladata ulkona suoraan skootterista tai akun voi ottaa mukaan sisätiloihin ladattavaksi. Tämä on erinomainen ominaisuus etenkin kaupungissa, kun latausmahdollisuutta ei välttämättä ole pysäköintialueen läheisyydessä. MQi+ Sport SR on rekisteröity kahdelle, joten saat myös kaverisi kyytiin mukaan nauttimaan sähköisen menopelin ketterästä kyydistä. 

Helppokäyttöinen ajopeli

MQi+ -mallien suunnittelussa on panostettu skootterin käytön helppouteen. Älykäs mittaristo kertoo sinulle tärkeimmät tiedot yksinkertaisessa muodossa ja voit seurata siitä reaaliaikaisesti sähkömoposi vointia. Vakionopeudensäädin (Cruise control) on käytössäsi yhdellä napin painalluksella ja sinä voit keskittyä nauttimaan itse matkasta. Ajossa mukavuutta lisää myös esiintaitettavat jalkatapit skootterin sivuilla. Skootterissa on myös koukku kassiasi varten ja lokero tavaroillesi. Parantaakseen turvallisuuttasi MQi+ hyödyntää 360 asteen LED-valojärjestelmää, jossa näkyvyytesi on taattu jokaiseen suuntaan. Ikoninen, pyöreä Halo-etuvalo antaa riittävästi valotehoa pimeäänkin vuodenaikaan. 

Keskiössä turvallisuutesi 

Niu MQi+:ssa on suuntavilkun palautusautomatiikka, joka kytkee vilkun pois päältä täyden käännöksen jälkeen. Näin et unohda koskaan vilkkua päälle, mikä parantaa turvallisuuttasi huomattavasti. Huonolla kelillä tai väliaikaisessa pysäköinnissä voit lisätä näkyvyyttäsi varoitusvaloilla. 

Varkailta suojattu

Niu MQi+ on hyvin suojattu varkauksien ja ilkivallan varalta. Skootteri on varustettu 6-suuntaisilla liikeantureilla ja GPS-paikantimella, jotka tunnistavat luvattoman liikuttelun ja käynnistysyritykset. Tämä varkaudenestojärjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeesi (Niu App) myös, jos skootterisi vaikka kaatuu. Voit myös aktivoida moottorin lukituksen, jos skootteriasi siirretään luvattomasti. 

Maailmanluokan designia

Niu MQi+ -mallin viileän minimalistinen ulkoasu on palkittu lukuisilla design-palkinnoilla, mm. Red Dot ja Good Design. 

Niu - Design Awards - Palkinnot

* Videosta poiketen MQi+ Sport SR -mallissa on Eve-akku, jonka latausaika on 6 tuntia. 

MQi+ Sport SR - sähköskootteri

Ajokorttiluokka
AM 120 (mopokortti)
Maksimiteho
1 400 W
Jatkuva teho
1 200 W
Huippunopeus
25/45 km/h (mode 1 / mode 2)
Toimintasäde
60-75 km
Akku
Eve - Lithium-akku, 31 Ah / 48 V
Latausaika, 100%
6 h
Paino
72 kg
Pituus
1 728 mm
Istuinkorkeus
730 mm
Istuin
2-paikkainen
Eturengas
90/90-10
Takarengas
90/90-10
Jarrut
Levyjarrut edessä ja takana.
Etuvalot
LED Halo
Takavalo
Unibody
Moottori
Bosch
Sulje
Sulje